Sistemele de sonorizare și adresare publică sunt utilizate, în mare parte, în clădiri unde se află multă lume, cum ar fi școli, aerogări, clădiri cu oficii etc. Rolul lor este de a lucra împreună cu sistemele de detecție incendii pentru a furniza informații în privința acțiunilor ce trebuiesc întreprinse sau pentru a emite avertizări, anunțuri. De obicei, mesajele emise sunt unele automate, ce au ca scop informarea oamenilor aflați în interiorul clădirii. Funcția unui astfel de sistem este de a transmite mesaje vocale clare, pe întreg teritoriul clădirii sau doar pe anumite zone, în dependență de posibilitățile sistemului instalat.

Compania Bosch Security oferă diverse modele de sisteme de sonorizare și adresare publică ce au la bază ideea de a construi sisteme eficiente și econome pentru consumatorii săi. Unul din aceste sisteme este Paviro, simplu în exploatare și ușor de adaptat la cerințele specifice. Avantajele acestui sistem, comparativ cu alte sisteme de adresare publică, este că oferă posibilitatea de a combina anunțurile și muzica. Asta înseamnă că putem distribui mesaje diferite, concomitent, pe diferite zone și în același timp fără să întrerupem difuzarea muzicii de fundal, ceea ce este foarte comod pentru hotelui, centre comerciale, școli.

Acest sistem unic de Adresare Publică poate fi comandat la distribuitorii oficiali Bosch în Moldova, Compania Media Security.

Pe acest link puteți descărca broșura de prezentare a sistemului Paviro.