La data de 29.11.2019 a avut loc conferința dedicată sistemelor antiincendiu și noilor norme legislative din domeniu. Am avut invitați, speakeri din afara țării, experți în domeniul lor, care au împărțit din experiența acumulată și au explicat cum funcționează noile sisteme, corespund sau nu cerințelor utilizatorilor și care sunt avantajele de care se pot bucura aceștia.

Partenerii oficiali ai evenimentului, Cofem S.A, au prezentat noile panouri antiincendiare care includ în sine pînă la 525 elemente interconectate, fapt ce oferă posibilități maxime pentru utilizatorul final.

Companiile de securitate, pot gestiona de la distanță tot acest sistem complex, prin intermediul softurilor analitice și le pot configura chiar dacă nu se află lîngă sistem, utilizînd un computer sau chiar din telefon.

Participanții au aflat cum se pot instala și programa noile sisteme, care sunt cerințele pentru ele, ce include în sine procedura de mentenanță și deservire a sistemelor antiincendiu.

Și dacă viitorul este despre integrare, analiza datelor și monitorizarea continuă a situației de la distanță, am avut un invitat special care a vorbit despre integrarea tuturor sistemelor de securitate la centrul de monitorizare 24×7.

Soluțiile de integrare sunt vitale pentru companiile mari, ele optimizează costurile și minimizează riscurile companiei iar rezultatul este unul peste măsura așteptărilor. Softul de video analitică este viitorul sistemelor de monitorizare video integrate.

Cîteva din avantajele conectării la centrul de monitorizare cu utilizarea video analiticii:

  • Monitorizarea continuă a procesului de lucru/producere.
  • Identificarea intrușilor în regim online, după vărstă, sex etc
  • Recunoașterea plăcuților de înmatriculare.
  • Intervenție rapidă în cazuri excepționale etc

Cei care nu au reușit să ajungă la conferință dar își doresc să fie în pas cu noutățile din domeniul sistemelor de securitate pot solicita informația de la managerii Media Security la nr +373 69 870 803