Compania Media Security implimenteaza mai multe proiecte pentru solutiile si sistemele de securitate, de la cele mai moderne  sisteme antiincendiu cu standarde EN54, sisteme de alarmă antiefracție, sisteme de acces control și pînă la sisteme de supraveghere video, servicii de paza înarmată, incasare și procesare numerar, monitorizarea de la distanță și grupe de intervenție rapidă. 

Lupta cu COVID-19 ne impune adaptarea tehnologiilor pentru a veni în ajutorul agenților economici, instituțiilor Statului, supermarketelor, depozitelor și tuturor genurilor de activitate economică cu flux mare de persoane.

Cum funcționează noile implimentări?

La sistemele existente de supraveghere video, se instalează softul special de video analitică care, la randul său, detectează persoanele în grup, cu detectarea persoanelor cu sau fără măști,  se masoară temperatura  corpului  iar informația este transmisă, în timp real operatorului. 

Totodată este conectat și lucrează împreună cu alte echipamente prezente la obiect  precum turnicheți, porti,  usi, bariere, în regim automat.

Aceste sisteme sunt indispensabile în aeroporturi, puncte de trecere vamală, instituții financiare, școli și alte locații ce sunt vizitate  de un număr mare de persoane și procedurile de verificare ocupă mult timp, implică personal special inclusiv paza, toate acestea fiind inlocuite de intelligența artificială și a programelor de videoanalitică.

Sistemul unde este implimentat softul analitic dispune și de alte funcții în paralel: detectează incendiul, pătrunderea persoanelor neautorizate în zonele de supraveghere, previne vandalizarea, detecția plăcuțelor de înmatriculare,  legaturile cu POS terminale, si multe alte facilități cu conectarea 24×7 la centrul de videomonitorizare Media Security.

Pentru mai multe detalii ce țin de activitatea și serviciile companiei vă invităm să accesați www.media-security.eu și să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Telefon de contact 069 870 803

[pdf-embedder url=”https://media-security.eu/wp-content/uploads/2020/04/1586871889206152.pdf”] [pdf-embedder url=”https://media-security.eu/wp-content/uploads/2020/04/1586871902771194.pdf”]