Compania MEDIA SECURITY, lider  in sisteme si solutii de comunicatii si securitate,  a realizat cu succes implementarea proectului de monitorizare prin GPS a transportului public din mun. Chisinau.

 

 

  • Urbanizarea rapidă a orașelor prezintă provocări de infrastructură pentru guvern și municipalități. Pe măsură ce orașele cresc și își extind serviciile, administrarea devine tot mai complexă. Astfel, este necesară îmbunătățirea infrastructurii orașelor pentru a aborda provocările sociale, economice, de inginerie și de mediu, provocare realizată cu succes prin colaborarea cu Partenerul Austriac Friedrich Steinbach GmbH, in acest proiect.

Implementarea proiectului a fost realizată de compania MEDIA SECURITY și sau atins urmatoarele obiective :

  • Dirijarea centralizata a transportului public din parcul de autobuse și troleibuze.
  • Optimizarea graficelor de lucru si a traseelor, distribuirea rapida a transportului pe rute, evitarea aglomerațiilor din stații.
  • Verificarea executării rutelor conform orarului, eficientizarea cheltuielilor de logistica, raportare digitală detaliată etc.
  • Eficientizarea lucrului dispecerilor, informarea rapida a cetatenilor despre schimbari effectuate in circulația transportului, posibilitatea planificarii calatoriilor zilnice cu ajutorul platofrmei online.

    

Locuitorii orașului au acces la  platforma   ON LINE    https://www.eway.md/ru/cities/chisinau

Unde se pot vedea rutele transportului public in timp real,  informarea rapida a cetatenilor despre schimbarea orarelor de circulatie si a traseelor, informatia despre anumite statii si orarul de circulatie a tuturor rutelor prin locatia respectiva, timpul ramas  pina la sosirea transportului la statie, traseele de circulatie  ce trec prin statie, variantele posibile de deplasare din punctul A in punctul B, costul călătoriei si alte informații utile pentru pasageri.

Serviciile  oferite de compania Media Security SRL si  Friedrich Steinbach GmbH, cuprind  solutii in domeniul transportului inteligent, securitate  pentru un oraș inteligent.

www.media-security.eu

tel: 069 870 803