“Media Security” care face parte din compania Austriaca “Friedrich Steinbach” este cea mai mare companie de securitate din Republica Moldova cu o experienta de peste 25 ani si cu un impunator numar de clienti si obiective realizate. Oferim solutii de securitate integrate, la cheie atit pentru companiile mari cit si pentru utilizatorii casnici.

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune solutii pentru siguranta dvs intr-un timp util si la un pret rezonabil. Avem o echipa unita ce lucreaza impreuna pentru realizarea scopurilor companiei si sarcinilor puse de client. Atuul nostru principal  este profesionalismul care a fost cultivat timp de 25 ani si implimentat cu success in proiecte de importanta majora, locale dar si cele internationale.

Cu noi e usor si sigur, noi consultam, proiectam, instalam, mentinem si monitorizam sistemele intr-un ciclu complet de deservire pentru comoditatea si siguranta dvs. iar confidentialitatea este garantata!

„Sunt sigur, toate aceste progrese realizate înregistrate de „Media Security” pe parcursul multor ani în dezvoltarea și punerea în aplicare a tehnologiilor moderne și progresive în domeniul securității, tehnologiei electronice, ne dau un impuls în identificarea noilor soluții, mai eficiente și mai competitive pentru Dumneavoastră și afacerea Dumneavoastră.” (Victor Gaina, fondator “Media Security”)