MEDIA SECURITY” este în primul rînd o echipă de profesioniști și confederați, care activează pentru realizarea obiectivului principal al companiei –să ofere clienților săi cel mai înalt nivel de siguranță.

Agenția de Securitate „Media Security” are o istorie, care începe în anul 1993 și deja de 24 de ani prestează clienților săi „cele mai bune servicii de securitate” din Moldova. Pe parcursul activității compania a acumulat o experiență bogată în asigurarea protecției spațiilor și clădirilor de birou, a compexelor rezidențiale și de depozitare. Angajații sunt capabili să efectueze întreaga gamă de activităti și să asigure securitatea obiectului de orice dimensiuni și complexitate, precum și paza fizică, încasare, monitorizarea obiectului, însoțirea VIP și însoțirea de mărfuri, proiectarea sistemelor de securitate, lucrări de montaj, securitate informațională și servicii de detectiv.

În prezent compania „Media Security” reprezintă o structură integrată, unificată, cu o conducere comună și care se bazează pe o cooperare strînsă a tuturor subdiviziunilor companiei. Din anul 2003 ea are reprezentanțe în Ucraina, Romania, Rusia, Cehia și Germania.

„Media Security” este distribuitorul oficial al companiilor cu renume mondial în domeniul mijloacelor electronice – JVC, BOSCH, SАMSUNG, MHOUSE, APOLLO, RADIONICS, DETECTION SYSTEMS, READYKEI, BAXALL, EVERFOCUS, ISS, ITV, RICOM, ALEPH, O&C, MOBOTIX, TELETEK și multe alte companii.

Unul dintre avantajele noastre pe piața comercială este posibilitatea creării unui ciclu complex al deservirii clienților – „toate sistemele sunt la cheie, garanție, service, întreținere”. Activitatea companiei noastre a fost apreciată cu o notă înaltă de către clienții noștri (apr.7700).

„Sunt sigur, toate aceste progrese realizate înregistrate de „Media Security” pe parcursul multor ani în dezvoltarea și punerea în aplicare a tehnologiilor moderne și progresive în domeniul securității, tehnologiei electronice, ne dau un impuls în identificarea noilor soluții, mai eficiente și mai competitive pentru Dumneavoastră și afacerea Dumneavoastră.”

Cu respect,

Director General „Media Security” SRL

Victor Gaina