În timp ce făceam o analiză a cuvintelor cheie după care oamenii caută sisteme de securitate pentru casă sau oficii, ne-am ciocnit de sintagma „camere de supraveghere ieftine” și am înțeles că mulți utilizatori caută produse după preț, deseori ignorînd calitatea.

Dar de ce să plătim mai mult dacă putem cumpăra aceeași cameră de supraveghere, pentru casă sau oficiu, dar mai ieftină?

Iată cîțiva factori pe care îi luăm în considerare atunci cînd alegem un sistem de supraveghere:

  • Posibilitatea de a înregistra imaginile, pentru ca ulterior să le puteți accesa.

Multe sisteme video, înregistrează doar cîteva secvențe iar atunci cînd apare necesitatea de a vizualiza imaginile de cîteva zile sau luni în urmă, nu aveți posibilitatea să o faceți. Merită să instalați un astfel de sistem de supraveghere? Este alegerea individuală a consumatorului, dar sistemele de supraveghere sunt făcute pentru a furniza date pe care să vă puteți baza și la care să puteți apela oricînd aveți nevoie.

  • Calitatea imaginilor pe care le obțineți.

Lentilele și senzorii sunt foarte importanți, de asta depinde calitatea imaginilor pe care le obțineți, sunt ele utilizabile sau sunt prea întunecate și nu se pot desluși fețele celor suspecți. Producătorii de camere ieftine, vor utiliza lentile cu puțini megapixeli, iar imaginile pe timp de noapte nu vor putea fi utilizate. Producătorii de sisteme de supraveghere premium, utilizează lumini LED calitative pentru imagini clare, indiferent de zi sau noapte.

  • Posibilitatea accesării de la distanță.

Consumatorii aleg camere de supraveghere, care pot fi accesate de la distanță, chiar și atunci cînd nu sunteți acasă sau la oficiu, sunteți sigur că totul funcționează așa cum vă doriți. Mulți producători oferă această posibilitate prin crearea unor aplicații sau alte programe ce vă permit să aveți acces live la imagini.

Atunci cînd alegeți un sistem de supraveghere adresați întrebări ce țin de calitatea produsului pe care urmează să-l achiziționați, garanția pe care o are sistemul și posibilitatea de deservire a acestuia. Chiar dacă producătorii susțin că sistemele lor de supraveghere sunt perfecte, deseori, ele pur și simplu se strică la puțin timp după instalare, provocînd incomodități și cheltuieli adiționale, fără să menționăm pierderea timpului dvs prețios.

Iar dacă doriți să aflați mai multe despre sisteme de securitate calitative, noi vom fi bucuroși să vă ajutăm.