Pentru protecția eficientă a unui obiect împotriva intruziunilor sau incendiilor este necesară manifestarea unei reacții imediate a serviciilor pază la primirea semnalului. Centrul de monitorizare cu utilizarea softului de videoanlitică, oferă posibilități de monitorizare continuă a situației, cu minimizarea riscurilor și cheltuielilor.

Conectarea la centrul de monitorizare este posibilă chiar dacă sistemul dvs de pază a fost deja instalat, experții noștri vor integra sistemul deja existent cu platfroma noastră de monitorizare 24 ore, pentru asigurarea securității dvs.

Soluția noastră pentru monitorizarea continuă a obiectelor include:

  • Monitorizarea situației la secții de producere, prelucrare, obiecte în construcții, etc.
  • Controlul accesului pe teritoriu, angajaților și al vizitatorilor.
  • Controlul accesului pe teritoriu al vehiculelor, recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare.
  • Detecția intrușilor în regim online, după fotografie, vîrstă, sex, etc.
  • Prevenirea și investigarea incidentelor, fraudelor.
  • Răspuns rapid la situații critice.
  • Monitorizarea activității personalului, statistică și raportare.

„Media Security” este pregătită să asigure monitorizarea de la distanță a sistemelor de securitate și antiincendiu și a sistemelor de supraveghere video. Operatorii noștri în termen de 24 de ore monitorizează situația de incendiu de la obiect, precum și efectuează supravegherea video continuă a situației de securitate în perimetrul aflat sub supraveghere.

Cum functioneaza supravegherea la distanta

Sistemul de apel de urgenta este compus din 2 parti:

  • Dispozitivul din incintă-butonul de alarma sau alarma de securitate.
  • Consola de monitorizare centralizata- centrul de monitorizare.

Consola de monitorizare include in sine terminalul de receptie si transmisie a semnalelor de alarma si de control, si software, care contine informatia despre utilizatori.

Dispozitivul din incintă – alarma de securitate – are butonul de apel de urgent, ecran LCD, tastatura, senzori fara fir conectati de miscare, de fum, usi s.a. Alarma de securitate este conectata 24/24 cu consola de monitorizare centralizata prin reteaua GSM.

Centrul de monitorizare la fel recepteaza alte alarme de la obiect: apasarea butonului de alarma, activarea senzorului de miscare, usa deschisa, fum, scurgere de apa in camera da baie, scurgere de gaze in cazangerie s.a.

Montarea si conectarea echipamentului catre consola se face in cei mai mici termeni. Daca dumneavoastra deja aveti o sistema de alarma instalata – echipa noastra este capabila sa o conecteze la consola noastra si dumneavoastra imediat veti trece sub protectia noastra.