Pentru protecția eficientă a unui obiect împotriva incendiilor și a intruziunilor este necesară manifestarea unei reacții imediate a serviciilor corespunzătoare la orice situatie de urgență, semnalată de sistemul de alarmă instalat la obiect. Centrele de monitorizare la distanță, instalate în birourile companiilor private de securitate, sunt destinate colectării și prelucrării centralizate a informațiilor din panourile de comanda de alarmă.

„Media Security” este pregătită să asigure monitorizarea de la distanță a sistemelor de securitate și antiincendiu și a sistemelor de supraveghere video. Operatorii noștri în termen de 24 de ore monitorizează situația de incendiu de la obiect, precum și efectuează supravegherea video continuă a situației de securitate în perimetrul aflat sub supraveghere.

Cum functioneaza supravegherea la distanta

Sistemul de apel de urgenta este compus din 2 parti:

  • Dispozitivul din incintă-butonul de alarma sau alarma de securitate.
  • Consola de monitorizare centralizata- centrul de monitorizare.

Consola de monitorizare include in sine terminalul de receptie si transmisie a semnalelor de alarma si de control, si software, care contine informatia despre utilizatori.

Dispozitivul din incintă – alarma de securitate – are butonul de apel de urgent, ecran LCD, tastatura, senzori fara fir conectati de miscare, de fum, usi s.a. Alarma de securitate este conectata 24/24 cu consola de monitorizare centralizata prin reteaua GSM.

Centrul de monitorizare la fel recepteaza alte alarme de la obiect: apasarea butonului de alarma, activarea senzorului de miscare, usa deschisa, fum, scurgere de apa in camera da baie, scurgere de gaze in cazangerie s.a.

Montarea si conectarea echipamentului catre consola se face in cei mai mici termeni. Daca dumneavoastra deja aveti o sistema de alarma instalata – echipa noastra este capabila sa o conecteze la consola noastra si dumneavoastra imediat veti trece sub protectia noastra.